Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

Långa nätter

God natt.. eller god morgon? Jag vet inte riktigt vad man säger när klockan är 02.30. Hur som helst är det natt för mig, och en alldeles för sen sådan. Det var inte nyttigt för mig att agera fyllechaffis igår. Jag vände på dygnet något alldeles förskräckligt. Jag är för lättpåverkad tror jag!
Men nu är jag i alla fall ett hyperaktivt stadie känner jag. Så fruktansvärt rastlös. Vilket aldrig brukar sluta så bra om man heter Märtha. Är jag pigg efter 02.00 så måste något göras. Oftast med håret. Och denna natt vart inget undantag. Så ikväll tog vi adjö till det blonda håret och hälsade välkommen till Platina no 1!
 
 
O ja! Och jag älskar det! Jag har verkligen gått all-in på blont på sistone. Vet inte vad det är för dille jag fått. Hur som helst kan jag säga att jag nu börjar komma tillbaka till det stadie jag befann mig i för några år sen. Håret sa "NEJ" och agerade i nödvärn. Det vill säga, gick av. Och nu tyckte jag att det låg lite extra långa hårstrån på golvet. Ajaj sa underhåret. Men jag vet inte om min jag-bryr-mig-nivå är speciellt hög för det. Kolla in finnen för övrigt. Den jäveln har jag haft i flera veckor, så nu är det inte en finne. Nu är det ett sår med köttätande bakterier! Det är visst inte bara håret som säger ifrån. Höhö. (Observera att det ena är en leverfläck. Så jäkla finnig är jag faktiskt inte).
 
Dagen idag har annars tillbringats mest i Boda. Jeppe ville att jag skulle återlämna Lovisas Xbox, så han kunde spela musik. Så jag åkte dit en sväng (hela dagen). Och fikade fett med rabarberpaj, så jag behövde inte oroa mig för att bilen inte skulle ta mig hem i alla fall. Jag rullade rätt bra av mig själv. Mammas mat och bakning är livsfarlig. Det finns ingen människa på denna planet som är i närheten av hennes matlagning! Så middag fick vi ju också såklart. Som sagt, därifrån går ingen hungrig ;)
 
Jag och Hampus lärde oss förra veckan att det funkar skitbra att göra tuppkam med hjälp av en dammsugare och fett med hårspray. Så detta skulle Jeppe och jag ge oss på idag. Jag kanske skulle öppna frisersalong? Tuppkammar och blonderingar är min grej! (Förutom du Bea. Ditt hår ska jag klippa av).
 
Orka vara mainstream. Vi kör på känsla :)
 
Igår hade jag ju även kaffebesök av mina favoritkollegor. Kungshallstrion vettni - förenat med livsfara! Men Gud vad härliga ni är! Har fortfarande inte fått Evas härliga kommentar ur huvudet som hon sa i fredags på personalfesten.
 
Eva: Fan, det där "Halv åtta hos mig" vore ju roligt att få vara med i.
Anette: Ja, men sök då. Man söker ju dit själv på hemsidan.
Eva: Nej, för fan. Inte jag inte.
Anette: Men du tyckte ju det skulle vara roligt att vara med?
Eva: Ja, för att äta maten ja! Inte laga den.
 
Du är för skön!
 
Efter det blev det visst att omsadla till fyllechaffis för två alkoholintresserade 25-åringar som skulle kolla läget i Kalmar. Vi kollade läget på O´learys, men bestämde oss för att bosätta oss på Bistrobra eftersom Krögers vart fullpackat.
 
Det var inte igår man var där kan jag säga. Och där hängde Elina och jag varenda helg i våra unga dar. (Det vill säga, 4 år sedan). Vi var där så mycket att vi slapp betala inträde till slut då vi var stammisar. Jorden runt på åtta minuter. The time of my Life :)
 
Men satan i gatan vilket oväder som dök upp sen! Herrejäklar vad det spöregnade och blixtrade något alldeles förskräckligt. Har inte varit med om så stora blixtar på länge kan jag säga!
 
 
Tur vi hade de bästa platserna och klarade oss ifrån regnet :)
 
Nahe. Nu ska jag väl försöka få ner pulsen i viloläge och slå mig ner i sängen. Slår jag mig ner tillräckligt hårt så borde jag somna. Men jag ska nog sitta kvar här i lampans vackra sken ett tag till. Visst är det ett härligt mönster min lampa ger i vardagsrummet? :)
 
Tufft ju!
 
Lämnar er med en låt jag hörde inatt på vägen hem från Kalmar. Råger var inte alls förtjust i den. Vilket resulterar i att jag måste älska den! Lalalala.
 
 
 
 
På återseende!
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: