Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

Ett kvittrande god morgon!

(Kvitter med harkel. Vi ska ju inte överdriva.)
God morgon!

Stormen har bedarrat, vinden har vänt. Jag är på bättre humör idag. Naturligtvis skulle jag inte gå så långt som att säga att jag är tillfreds med livet, det vore lite väl. Men jag "Nöjer mig" Kan jag nog säga.

Natta ringde om telefonen igår (Det är ju lite GO i henne iaf), och de hade visst fler med samma problem, så en ny telefon är på väg. Men för att vara säkra på att nästa fungerar så skickas den idag och kommer imorgon.

Igår redde vi även i lönen igen. Jag hade synen inställd på "Mord" när jag kom till jobbet. Men där fick jag veta att det inte heller bara var min lön som hade uteblivit. Nästan alla sommarvikarier hade blivit fattiga. Så med hjälp av Martina och Emily redde det till sist ut sig. Och lönen kom idag. Den var helt okej faktiskt! Mer än jag trodde.


Nu ska jag halka in i en dusch och fara iväg mot Hultsfred till Eliiina.Det där med långdistans-förhållanden suger!

På återseende!

En centimeter ifrån snaran.

Guuud. Jag blir totalt vansinnig!


Min nya telefon kom idag. Det blev en iPhone (naturligtvis - precis som alla andra no-lifers).

Jag har inte haft den i fyra timmar ens och är en halv sekund ifrån att slänga skiten i väggen. Den gör mig precis vansinnig! Har inte lyckats installera den ordentligt. Står bara "Ingen service". Och tydligen är inte jag den enda med detta problem, utan det verkar hända de flesta inkompetenta människorna (som jag).

Så nu sitter jag och återställer hela skit-telefonen till sitt ursprung och gör ett nytt försök. Om inte annat återgår jag till min samsung. För iPhone suger!
Dessutom fick jag mitt lönebesked idag. Och det verkar inte stämma för fem öre! Stämmer det så är det nackskott på kommunen som gäller, för detta gick jag icke med på! Det var typ HÄLFTEN av vad jag räknat ut, och då hade jag ändå "Lyckoräknat" lönen! Ska ta itu med detta imorgon. Om det stämmer att jag bara får ut så lite den här månaden, well.. then i'm in some deep shit!

Nae, jag orkar inte! Ett sista försök med telefonen innan den får en enkelresa tilö havets botten!

(Nej, jag är inte alltid bitter. Jag har bara mest att skriva när jag inte är på humör!)

På återseende!

Vilket mongo.På återseende!