Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

Shoemaniac.

Skofantast som jag är så råkade jag snubbla över en reklam på tv igår. Innan reklamen ens var slut satt jag bänkad vid datorn och letade efter lämpliga kandidater.. Något jag tycker är sjukt coolt är tvåfärgade skor!

Dessa fångade genast mitt intresse:


Nelly White Label - MargretNelly  Shoes - Lady Bug Boot


Men de skorna jag absolut vill ha som vart dösnygga var dessa:Häftiga va? Blev blixtförälskad vid första ögonkastet! Men dessvärre finns det en anledning till att jag inte kan köpa dem. Anledningen är att jag är 172 lång, och klacken på dessa är 10.5 cm. Vilket innebär att jag blir 182.5 cm lång... Och det ser ganska mysko ut. Dessutom är jag lite rädd för klack över 6 centimeter i rusk-årstider. Skiiit med. Frågan är om det är värt det ändå? Jag ska kika i skoaffären utaför Ullared idag, och sen bestämmer jag mig i kväll!

På återseende!

Fisk-mun.

Mors! Nu är man back in business.. (Ett litet tag i alla fall). Tänkte bara slänga upp en bild på fiskmunnen jag dragit på mig på sistone. (Fiskinfluensa?)

För tre år sen fick jag något liknande (Fast sju resor värre). Var ju något liknande en allergisk reaktion. Problemet var ju bara att jag inte är allergisk mot något. Inte som ger såna här symptom i alla fall:
Haha, läpparna svullnade upp som en guldfisk! Såg mycket roligt ut. Däremot minns jag att det kliade något förbannat i både ansikte, händer och fötter. Har faktiskt ingen aning om vad det var. (Tur man aldrig tog bort sin gamla bilddagbok. Fanns massa intressant där. Haha)

Den här gången är det ju i alla fall den där innebrännaren som spökar. Så om morgnarna ser jag ut såhär:
Haha, syntes inte så bra på bild. Men tro mig, det är ingen syn man vill vakna till ;)

Men det går över efter ungefär en timme när jag har vaknat. Men den timmen får jag också hålla mig inomhus ;)
Inte imorgon dock! För imorgon bär det av till Ullared med Natta. (Med livet som insats då varken hon eller jag är några kartmästare).. ska bli intressant att se hur många hinder vi stöter på på den långa vägen.

Nahe, sängen nu!

På återseende!


Bacon-Face!

God morgon allihopa! Jag vet att jag är urusel på att skriva här, och mina undanfykter börjar ta slut, men nu ska ni få höra!

Igår pratade jag med Elina i telefon (Surprise surprise), och ja.. i vanlig ordning så diskuterade vi mest bajs och finnar (vi är ganska äckliga så). Och Elina sa att hon hade fått en innebrännare vid ögat som hade evolutionerat till någon knyl typ. Jag var snabb att berätta att jag också fått en jätteinnebrännare mellan näsan och överläppen som gjorde svinont.. sen lade vi ner diskussionen och fortsatte prata bajs.

I morse när jag vaknade hade jag jätteont i ansiktet så fort jag sa nånting. (Pratade med Bonnie). Sen råkade jag å förbi en spegel och såg att hela överläppen svullnat upp som en bacon-skiva! Euuw.. skitont gör det och det ser inte speciellt hemtrevligt ut heller. Nu har även underläppen börjat växa till oigenkännlighet. Och sån här ska man behöva gå till jobbet? Jaoza..

Naturligtvis tog jag en bild (Det gör jag alltid när det involverar något äckligt), och försökte lägga upp på FB, men det gick inte. Så ska försöka lägga in den på datorn och föra över.. har ju ändå tonvis med bilder som ska upp. Problemet är ju bara att sladden till iPhonen har böjt sig och är rena livsfaran. Först fick jag ju en stöt i handen (en stor bör tilläggas), efter det fick jag en liten i örat när jag pratade med Elina. och själva telefonen går inte använda alls när sladden sitter i. Så jag får se om jag törs koppla in den i datorn alls.

Och sen ska jag ju bara tillägga att jag inte har ett vackert ansikte. Iphone 3's kameror är ju värdelösa. Men när man ska ta en close-up så kan jag lova att varenda liten (stor) por lyckades hamna på bild! Yerk! ;)


Jaja, ska se om jag törs koppla in den lite senare.


Ni får lite random bilder från olika tidsåldrar sålänge.
Mitta skulle lära Hampus att gå i koppel ;) Natta hade fått ett av en kompis. Jeppe tvärvägrade (Såklart, det hade jag också gjort), men Hampus gick med på att prova med lite övertalning :)


Här var jag hemma och hälsade på hos Elin när Hampus var jättesjuk :( Han var stekhet i pannan så man drog sig för att röra honom. Det var så synd om honom när han satte sig upp och ville leka, men inte orkade :(
Här är när jag var hemma hos Joel och spelade wordfeud (så sociala är vi) ;) Tog rekord i poänggivning i ett ord. Kung! Men misstänker att jag förlorade ändå.

Jaha, nähä.. väcka Elina kanske?

På återseende!