Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

Bilder från dagar som gått.

Svamp till hjärna har jag idag. Är såå trött.. För lite sömn, och för mycket bekymmer tror jag minsann. Jaja.. Det får bli en liten bildbomb då från dagarna som gått, eftersom jag inte orkade skriva så mycket :)Mulle var i rejäl fight med grannkatten. Tycker ni han ser tufsig ut så skulle ni se det andra lilla katt-aset. Om han inte slutar springa här och slåss snart så skickar jag till honom.


Gårdagens cykelfärd. Mamma och Kim fick ju köra ikapp mig med vätska för att jag inte skulle smälta ihop till en morf.Min personliga sju-mila-färd.Men efter dryga timmen var färden avslutad..

Och jag möts av världens finaste Hampus:
Jag hade även turen att komma precis när maten skulle serveras. Kyckling, sallad och alldeles för mycket chilisås.


Gott!

Efter det åkte jag till Flygsfors och brände skiva och lekte lite med världens finaste Jesper


När jag tog fram kamera så sa han: "Kamera!" och Blinkade med ena ögat och smackade med tungan mot kameran. Har ingen aning vart han lärt sig det ifrån :) Men dö-söt var han.


Sen åkte jag tillbaka till Orrefors där numera världens tröttaste lilla Hampus kämpade mot sömnen:Idag har jag ju jobbat igen. Mycket att göra, men vi hann i alla fall färdigt! Tur det. Mamma är ju ledig imon för hon, pappa och mostrar och morbröder ska iväg till GBG över helgen.
Åkte till Orrefors igen efter jobbet, eftersom att klantarsel-Märtha naturligtvis glömde skivan där igår. Hej Alzheimers..
Elin hade fått hem ett förstorat foto nu som Roozen hade tagit. Jättefint blev det.


Jaha. Nehe. Nu ska slänga iväg ett sms till Hanna så hon kommer hit på en kaffe. Annars stensomnar jag här och nu.

På återseende!

I made it...

Fyfan, jag är inte dålig jag. Jag tog minsann mitt pick och pack och cyklade till Orrefors! (Mest för att Kim var här och sa att jag inte skulle göra det). Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Vem behöver kondition när man har envishet?

Jag är både lönnfet, halvalkoholist och storsnusare, och jag klarade mig utan problem ;) Haha, för mig är det en bedrift.

Hade dock mjölksyra i benen redan innan jag hunnit utanför Boda. Och det var väl där nånstans jag insåg att jag skulle dö, eftersom jag hae glömt att ta med vatten. Så mamma och Kim fick komma efter med förfriskningar. Haha..

Hur som helst... var hos Elin en stund och svängde även förbi Natta för att bränna skiva. Det var anledningen till att ja ens cyklade dit. ...

Ser det ut som att jag glömde skivsatan sen i alla fall eller? Fan...

Hanna har vart här o kollat BB med mig o Elina.. så har vart fullt ös. FUnderar på att hoppa i säng snart. Sov ju bara 2.5 timmar inatt :/ Fick även med mig en film från Natta. Får se om jag ska se den :)

Nahe.. bilderna kommer imon istället. Inte suttit vid den andra datorn idag.

På återseende!

Jaoza!

Jobbat idag. Så självklart är det kanonväder! Sköönt eftersom jag inte jobbar så länge.
Men det var inte roligt att gå upp vid sju imorse när man inte lyckades somna förrens halvfem.
Låg och läste till tre ungefär. Sen fick jag en utskällning av sov-Elina (hon pratar i sömnen som vanligt), hon var arg för att jag lyste lampan rätt i ögonen på henne. Och tydligen gjorde jag det med flit också. Haha..

Tog ju en liten cykeltur till igår efter att Elina åkt till jobbet. Blev till Hermanstorp och tillbaka.. en runda på 8 km, av skyltarna att döma. Inte någon bergsbestigning direkt. Men för en latmask som mig så var det en bedrift så god som någon. Haha. Dock så fick jag högljudda protester från mitt knä när jag kom hem. Fruktansvärt ont gjorde det efteråt. Men alla har vi väl våra krämpor.Funderar på en hemmagjord knäoperation. Allting går väl med ett sugrör, en pincett och en vass kniv ;) Haha.

Jag inbillade mig förut att jag skulle ta och cykla till Orrefors idag. Haha.. vi får nog se hur det blir med det. Först måste jag ta en powernap innan jag stupar över tangenterna. Problemet är ju att jag sällan kan "powernappa", det brukar bli en maratonnap istället. Haha..

Jaja. vi får se. Lite bilder från gårdagen kommer senare. Går inte lägga in bilder från mobilen på den här datorn än. Min mobil är cp.

På återseende!