Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

En blödig Märtha.

Jag vet inte om det är ett analkande problem, eller bara en fas i livet. Men av någon outgrundlig anledning har jag blivit hemskt blödig på sistone.
 
Jag tycker annars jag är hård som sten i alla situationer. Eller ja, jag är egentligen inte hård som sten. Men jag är rätt bra på att låtsas vara det, mest för att provocera andra. Folk har en förmåga att bli stötta när man helt enkelt låtsas att man inte bryr sig :)
 
Men idag höll det på att brista för mig. Och inte bara en gång.
Jag har ju varit barnvakt åt tre små pysar idag. En liten sjuk Fifflan med feber, som bara låg och låg och låg :( Stackars liten. Där brast hjärtat första gången. Hon gosade upp sig i min famn och ville sova, men hon var så varm att jag knappt kunde hålla henne. Så jag satt och baddade henne med en blöt trasa och öppnade fönstret. Oj, vilken hjärtsnörp man får när så små barn är sjuka. Det borde vara olagligt :(
 
 
En liten sjukling och två friskingar. Men det har faktiskt gått väldigt bra att ha alla tre. Både Jeppe och Hampe skötte sig bra, med några undantag förstås ;)
 
En annan sak som gav mig sån hjärtsnörp att jag bokstavligen KÄNDE hur hjärtat knöt sig, slog frivolter och kastade sig upp mot strupen och vände, var när Jesper och Hampus lekte med en boll med Råger. Helt plötsligt försvann Hampus, och när jag hittade honom satt han i ett hörn i "lekrummet" och såg helt förstörd ut. När jag frågade varför han satt där så svarade han: "Jag får inte vara med".
 
 
STACKARS HAMPUS! Jag höll på att dö! Min lilla Popp såg så bedrövad ut att jag hade lust att ta den där jävla bollen och köra ner den i halsen på någon. Man bråkar inte med min Hampus. Men naturligtvis fick han ju vara med och leka. Men han ville istället vara med och "laga mat". Hampus fick bestämma måltid. Så det blev makaroner och Ketchup. Vem är jag att säga emot en två-åring? :) (Jag har seriösa funderingar på att följa med Hampus som bodyguard när han börjar skolan. För kommer han hem med så mycket som en böjd ögonfrans så kommer jag systematiskt med stor precision göra kalsonggrepp på varenda unge i skolan).
 
Jaja, det var väl där dagen spenderades i det stora hela. Har hunnit med några andra viktiga ärenden också som jag håller på att utveckla magsår över. Men jag får väl ta en sak i taget. Tråkigt nog när man har betat av ett problem så dyker det upp två nya. Men nu är lägenheten uppsagd åtminstone. Lite bitterljuva känslor över det. Kommer sakna min Kungshallslya.
 
Jag vet inte om det beror på blödigheten jag dragit på mig, eller om det är något annat. Men ett nytt återkommande problem är att mina ögon på kvällskvisten surar ihop sig till två uttorkade russin med salt på. De har hållit på så ett tag nu. Och alltid på kvällen. Det räcker tydligen inte att vara skelögd som en häst. Nu ska man visst se ut som en mops också. Jag svär, en enda hård kram och det kommer säga "plopp" med eko.
 
Imorgon går jag på jobbhelgen. Vi får se hur aktiv jag är då.
 
På återseende!

The walking dead.

Hej!
 
Det var inte igår! Det var nog inte ens i förrgår eller förrförrgår. Men i vilket fall som helst så är jag tillbaka nu.  Dock har jag (av någon oförklarlig anledning), välling på hela skärmen och tangentbordet. Så det är lite sådär halvbra sikt på vad jag skriver. Så jag får väl be om ursäkt i förebyggande syfte, om jag gör mig mer svårförstådd än vanligt ;)
 
Jag har inte direkt något speciellt att dela med mig av. Jag är faktiskt inte så arg just idag (tro det eller ej). Något utamattad dock av sina förklarliga skäl. Men de ska vi diskutera en annan dag.
 
Slänger väl upp en liten bildbomb över dagar som passerat:
 
Varit i Orrefors i vanlig ordning. Pipput och jag glassade i solen medans grabbarna fixade ihop en studsmatta som brukades ganska ordentligt fram på småtimmarna :)
 
 
Hjälpte Bea och Dick med det sista i lägenheten. Nu har de ju flyttat ifrån mig :/ Inte så långt dock. Fortfarande gångavstånd :) Och det firades med lite vin på kvällen. (Kan informera er om att jag fortfarande har träningsvärk! Att flytta från tredje våningen (utan hiss), till tredje våningen (utan hiss), var en jäkligt dum idé! Haha.
 
 
 
Grillade i Boda hos päronen häromdagen. Och medan de smaskade i sig grisar, kor, getter, får och kameler. Så höll jag mig till en lite mindre levande kost.
 
 
 
 
Grillade champinjoner med ädelost. Fy för fasiken vad smask det var!
 
När jag kom hem så blev det ett bad för den lilla vita katten som inte var speciellt vit. Men nånstans under allt det bruna gödslet så dök det ändå upp något vitt. Dock vet jag inte om det var en katt eller en pungråtta som dök upp. Höhö!
 
    
 
Och idag har jag ännu en gång varit i Orrefors och hälsat på monsunvundarna. Fast Pipput vart lite småsjuk och hängig. Vilket inte gör mig nånting alls, då det är enda gångerna hon är gosig :) Min lille Hampus däremot var något bedrövad över att han inte fick följa med mig hem ikväll. Stackars pojk, han frågade en timme om han inte fick följa med mig hem. Han har fått smak på Kungshallslivet! Men jag lovade att komma imorgon och hälsa på istället. :)
 
För övrigt blir det inget Kungshallsliv för mig längre. Jag säger upp lägenheten i morgon!
 
Nahe, nu ska jag väl börja tänka på refrängen. Eller också ska jag leta upp ett rep och hänga mig i, då jag nyligen upptäckte att jag inte alls är ledig under Eurovision :( Jag som trodde att jag hade kollat upp det. Så nu har jag egentligen bara en fråga: Ska jag hänga mig innan jag åker till Frankrike? Eller ska jag vänta tills jag har kommit hem därifrån? Jag har faktiskt inte riktigt bestämt mig. Jag får väl sova på saken :)
 
På återseende!
 

I let you see the parts of me that weren´t all that pretty.

God kväll! Nu är jag tillbaka igen efter några dagars återhämtning från föregående inlägg.
 
Era små filurer ;) Jag ser nog allt på min statistik vad ni gillar att läsa. Ni gillar mina små vredesutbrott. Let´s face it, ni älskar att provoceras. Eller hur? Min lilla mamma tycker jag är dum i huvudet.. Eller ja.. inte dum i huvudet kanske.. eller jo, DUM i huvudet! När jag drar igång mina ordentliga luftvägar! (Fast mest i skrift). Mamma - den här bloggen är för ungdomar under 30 år. Jag vet att ni andra lätt provoceras!, och säg inte att jag inte varnar er. Jag varnar ALLTID för mina vredesutbrott :)
 Jag är inte så bitter som person som jag kan verka på bloggen. Men en sak kan jag lova er. Är ni idioter och inte vet om det, så kommer jag tala om det för er :) Men ni är ändå roliga tycker jag. Smyger som små hökar här inne utan att lämna några spår ;)
 
Hur som helst. Jag måste bara berätta något komiskt. Lite titt som tätt dyker det upp kommentarer på ett gammalt inlägg som jag skrev för två år sedan. Jag har ju lite satir-humor som ni kanske känner till. Jag vet att det är konstigt, men jag tycker att även hemska saker kan ha en rolig aspekt! I alla fall.. just det här inlägget handlar om den forna sidan "Sjalvmordguiden.se" En guide för suicidala små stackare med en humoristisk touch. Och jag bara störtälskade den sidan. Hur rolig som helst. Tyvärr finns det en hel del PK-vurrar i detta alltför avlånga land, som inte har några större bekymmer i livet än att gnälla på småsaker. Så den sidan stängdes ner. Men om du googlar på "Självmordsguiden" så vad dyker inte upp då?
 
 
Tadaa! Ni kommer ju till mig :) Inte konstigt att alla spöken hittar till det inlägget. Det ligger ju högst upp på google-listan. Nu är ju inte alla lika positiva till detta som jag är. (Ni vet ju hur optimistisk jag är för allting). Men nog verkar det finnas en eller två Märthor där ute i andra skepnader. Härlig spirit!
 
Jag ville bara informera er om att ni kan sluta googla på den. För som sagt var så finns den inte längre. Men ni får gärna kika in hit utan självmordstankar också! :) Jag är trots allt den mest ödmjuka människa jag känner! (Såvida du inte härstammar från USA. Då får du stålsätta dig för en hel drös med smyg-galla).
 
Nahe, jag hade egentligen inget speciellt att förtälja er idag. Eller ja. Jag orkar inte riktigt, för jag ska sova :) Jag ville bara informera er alla om att jag har stenkoll på er. Busar!
 
"Tell your boyfriend, if he says he´s got beef.
That i´m a vegetarian, and I aint fucking scared of him"
 
Haha, äntligen får jag börja använda mig utav den här underbara texten. Att vara vegetarian har sina fördelar ;)
 
På återseende!