Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

Partiskt pucko.

Tittar på ett gammalt avsnitt av debatt. Vet inte sen när det var, men det handlar om den svenska grisindustrin. Väldigt fascinerande. Men inte hälften så fascinerande som vissa tankegångar hos de som kommenterar.
 
Jag är inget partiskt pucko som ska propagera för att folk ska sluta äta kött och leva som veganer. Det är en insikt var och en bör komma till själva. Det tog mig själv 22 år innan jag insåg att det var det enda rätta. Men vissa köttätande ollonborrar tar ju priset för vad som kan räknas som mänsklig avsaknad av intelligens.
 
 
Om vi säger det här med ekologiskt kött. Jag förstår inte logiken i det... "Jag äter bara kött från djur som jag VET har haft ett bra liv och slaktats utan stress" ..
Okej..? Men då undrar ju jag sådär rent spontant... Hur kan ditt samvete vara RENARE när du vet med dig att du äter djur som faktiskt TRVIDES med livet... som faktiskt VILLE leva, och inte ville hamna i köttfärsen? Hur kan det vara mer etiskt korrekt att äta kött från levnadsglada djur, än från djur som vanvårdats och säkert hade velat dö för längesen?
 
 
 
Det är ju typ som att säga att det är synd om barnen i Afrikas Horn. De som svälter.. som tynar bort.. som får obotliga sjukdomar.. vars föräldrar har dött.. och till sist själva lämnar jordelivet. Dem är det synd om.
 
Stackars barn.
 
Däremot är det inte lika synd om barnen som nyligen blev ihjälskjutna i en skola i Newtown, USA? Barn mellan 5-10 år gamla som inte ens hade börjat livet ännu, och mördades en knapp månad innan julafton! Varför skulle det vara synd om dessa barn? För de ju levde fria liv, och mådde bra... och hade ju säkert alldeles för mycket pengar. Och inte kände de någon stress av att veta att de skulle dö. De hade ju nämligen ingen aning om att de skulle bli ihjälskjutna i skolan.. det var ju bara en helt vanlig skoldag? Helt OK gjort av Adam Lanza alltså?
 
 
Inte stackars barn?
 
 
....?
 
 
 
Den där logiken kan jämföras med en flygande bajskorv. Inte logiskt för fem jävla ören.
 
På återseende!

Jag och min prilla.

Tjenis Penis!
 
Jag är så jädrars smart... som ni märkte så hade mitt tangentbord på laptopen kastat in handduken och ville inte alls fungera! Så nu har jag letat efter en ny dator.. men idag kom jag på den smarta idén att jag kan köpa ett nytt tangentbord iställt för en ny dator! Så här sitter jag nu  framför Tv:n (kopplat in datorn) och steeeker med mitt portabla tangentbord! :)
 
 
Hur som helst.. jag bloggar ju sällan utan anledning som ni borde ha förstått vid det här laget. Och vad är det då som retat upp mitt annars så lugna sinne idag? Jo det ska jag förtälja för er..
 
 
Allvarligt?
 
Peppearkakor stör, TinTin stör, rökning stör, tatueringar stör och nu stör snus också? Vad är det här för jävla häxjakt ni sysslar med? Varför ska allt vara störande nu för tiden?....och folk kallar MIG bitterfitta..
 
Vad finns det för nånting som kan störa DIG med att jag har en påse nikotin under läppen? Är det inte mer störande med tuggummi då? Jag kan säga er att jag jobbar just för tillfället inom kommunen på ett äldreboende. Och inte EN ENDA dam eller herre har klagat på snus! Tvärtom har det däremot blivit ett samtalsämne mellan mig och en av våra herrar som tycker detta är fascinerande med tjejer som snusar.
 
Och rökning håller väl också på att försvinna helt nu? Nog för att rökning är en smula värre än snusning, just för att det luktar, vilket folk kan tycka är obehagligt. Men sen å andra sidan... folk luktar ju svett också? Och jag tror flera håller med mig om att svett luktar BETYDLIGT värre än röklukt! Och vad ska jag då säga till en som går förbi och luktar svett?
Du stinker Svett-Jocke! Hem och duscha med sig!
 
Nae.. hälsoaktivister som tycker att rökning och snusning är fel kan flyga och fara! Jag tycker det är fel att äta kött, för att miljontals djur lider..plågas...torteras och mördas för att SVENNEBANAN ska ha julskinka på bordet! DÄR har vi något att klaga på.. men det skiter folk i. Men Gud nåde den stackars sate som fastnat i nikotinträsket och inte klarar sig utan sin dagliga dos...
 
 
På återseende!

asi dao...

Ha ine kommi ill sko med a å iån bloande än.. men som ni se så inns de en anlednin ill de... 3+3 boksäe unka ine på anenbode... de ä 1:a boksaen i "ÄDISA".. 1:a boksaen i "EMPEL", 1:a boksaen i "AMILJ", 1:a boksaen i "LASS" och 1:a boksaen i "AS" (Som man ha blommo i)... äen knappen 2+3 ä sönde... så ja aaka ills ja ha inöskaa mi en ny dao.. De bli äl i mellandaana :) (Då ja ä alldeles ö la ö a skia med mobilen ;)

På åeseende!