Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

80

Nu har Elina åkt hem igen. Klanten glömde sin telefon heller (Eller den trillade ut utomhus i spöregnet när vi sprang till bilen) Märkte det först i Kalmar så då vart det inte lönt att vända.


Har varit grymt kul dessa dagarna, och igår avslutade vi med massa prat och lite groggar på altanen. Det var trevligt. Och skönt att faktiskt kunna sitta ute trots att hösten nalkas i 340 knop. Men sånt är livet.

Har varit hos Elin och Råger idag med och hälsat på lille parvlen såklart :) Gör inget annat än är där och springer känns det som. Hehe.

Mamma och pappa är i Kalmar på sjukhuset igen. Han blev ju bättre ett tag men har nu blivit sämre igen. Vi får väl se hur länge han får ligga inne den här gången. Börjar bli lite otäckt, men jag hoppas de får ett konkret svar nu på vad det är. Han har gått ner tio kilo på två veckor med! Inte illa det inte.

jaja, nu ska jag käka lite och sedan göra ingenting alls tänkte jag. Vi hörs!


Visste ni att:
Elvis hade en tvillingbror som hette Jesse? Han dog vid födseln.

På återseende!

81

Hallå ja!

Sitter hemma hos Daniel och Elina i Hultsfred. Kom ju hit i onsdags, så varit dålig uppdatering. Jag som annars är så beroende av att skriva ;)

Igår bar det ju av mot Stockholm-Gröna Lund- och inte minst - TAIO CRUZ!

Såg ju reklamen på tv för typ två veckor sen att han skulle komma till NRJ in the Park i Sthlm. Så naturligtvis var det ett samtal till Elina som gällde, och ännu mer naturligtvis så blev hon lika extatisk som jag. Så efter att fått med Daniel på att köra (Undertecknad här kör INTE i Sthlm), så åkte vi dit igår vid halv elva :)

Var framme vid 2, halv tre ungefär. Sen var det ju att först hitta till Grönan och även hitta P-plats. Inte lika lätt som det låter kan jag lova. 08:orna kallar oss smålänningar snåla, Jo hej du! Kolla in de priserna på Parkeringsplatser. Haha Helt sjukt. 12 kronor för 11 minuter. Ren galenskap. Efter mycket om och med hittade vi ialla fall en parkering och tog oss in på grönan. Vi var ju tre timmar tidiga så Daniel lurade in oss i spökhuset. "Ingen big deal", tänkte jag.

Mmm, eller hur? Har ni aldrig sett en människa skita direkt på sig innan så skulle ni sett mig och Elina. Det var längesen jag var så rädd kan jag lova! Hjärtat satt utanpå kläderna när jag kom ut därifrån. Snoräckligt var det! Men det var kul också :)

Sen ställde vi oss längst fram vid staketet. (Det hade inte kommit något folk knappt). Och så stod vi där i två timmar tills konserten började. Haha blev framträngda som två små grodor där framme. Men det gjorde ingenting. Helt värt det!

Började lugnt med Rebound (usch), Mohombi (Smaskens) Kato (duglig), Million Stylez (Smaskens), Johossi (Okej) och Darin (Smaskens för framträdande, duglig för musiken). Sen var det bara de tre kvar som vi ville se. Rasmus Seebach (kalder på dig. Han var faktiskt jävligt bra på scen, dock ingen snygging). Alexandra Burke (Fick igång publiken ordentligt och hon är ju grym. Men shit vad liten hon var) Och sist men definitivt inte minst - Taio Cruz! 10/10.. så förbannat snygg och skitbra med såklart! Helt klart värt 8 timmars bilfärd och 4.5 timmars stillastående vid scenen. Mums!.
 Men naturligtvis skulle något krångla. Hade Elinas mammas kamera och tog kort på alla artister. SER DET UT SOM BATTERIET TVÄRDOG NÄR DET VAR TAIOS TUR!? Så irriterande. Hade tagit alldeles för mycket på alla andra fjantar. Så jag han bara knäppa typ 4 bilder på honom, och han syns inte ordentligt på någon. Menmen,
Sen åkte vi hem i alla fall. Daniel hade nog hemlängtan eftersom vi kom hem på 2.5 timmar ;) Haha.

Allt som allt var det en kanonkväll i alla fall!

Imon åker jag hem igen. Får se om Elina kanske åker med också


:)

På återseende!

82

God kvällens.

Sitter och tittar på fångarna på fortet nu :) Hanna har varit här idag. Vi drack lite kaffe och fixade med musik, sedan drog vi till Elin och Råger och hälsade på lille parveln :) Lika söt idag :) Var ju tvungen att ta en sista titt innan jag åker till Elina imon. Kommer nog hem på lördag. Tre hela dagar utan att få se lilla livet :( Han kommer ju vara stor och prata och gå innan jag kommer hem :(

Sen åkte vi i alla fall vidare till Erik och Natta och brände en skiva. Måste ju ha lite färdmusik imorgon :) (Och även på torsdag mot Sthlm då). Men som vanligt är jag ute i sista musiken så jag hann ju inte ladda ner massa nya bra låtar, så det blev lite blandat helt enkelt.

Sen blev det in till Nybro en runda för att tanka bilen och bli lite brunare i solariet :) Blev nog dock ingen skillnad då det inte gick att växla in pengar, så det blev en snabbis.

Så nu är jag hemma igen i alla fall. Ska packa lite tänkte jag. Och sen försöka knata tidigt ikväll. Hanna kommer hit imorgon klockan nio för lite morgonkaffe så då gäller det att vara pigg och alert:P


Lite bilder på parveln :

<--Mormor Lena och Farmor Lena :)


Mamma, Mormor, Farmor och Pappa

<-- Parvel och favoritmoster :)


På återseende!