Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

Leaving home

"I am looking, i'm not losing what i've found
Leaving home.
No matter what you think, i'll always be around.
To be near you, I can hear you.
I am not on my own.
So i'm leaving home."
Still on repeat. Need I say more?

På återseende!

Hitler i Eurovision?

Ja precis ja. Ni kanske börjar märka av det? Det är nu som Eurovisionisternas högtid börjar (Dvs min). Det är nu alla länder håller på att väljer ut sina bidrag till ESC. Det är nu Märtha börjar leva loppan på youtube och snokar runt på vilka som håller, vilka som inte håller, och vilken som vinner.

Jag har ju trots allt ALLTID rätt när det gäller vilken låt som i slutändan står som segrare ;) Mouhaha. (Ja, det där var en lögn. Men nästan alltid i alla fall).Och snokeriet på youtube är ju det roligaste. Det är nu man får slänga ur sig lite smarriga kommentarer som folk går igång på. Man kan ju tro att jag har dumpat en dunk nitroglycerin på dagis, så som surmuttorna går på så fort jag yttrar en åsikt. Menmen, man kan ju fundera på om jag retar upp folk med vilje? :) Svar Ja. Varför skulle jag annars yttra mig över huvud taget? Skriver du snälla gulliga saker om kattungar och räv-valpar så får du ingen respons. Men skriver du något extraordinärt om typ... jag vet inte... amerikanska soldater och amerikanska värderingar i största allmänhet så har du hela gestapo i hälarna! Haha. Jag lovar att när jag väl dör, så kommer det vara på grund av min stora käft. Och det är troligen en amerikanare som kommer få nog och göra pinan kort. Jag hoppas det, och då hoppas jag att jag har Falukorvs-Sverige i ryggen också och att ni vågar sätta de där uppblåsta människorna på plats. Det var ju trots allt en Svensk som uppfann dynamiten ;) Mouhaha..Apropå idioter så har jag funderat lite över en viss Petter Northug. Är det bara jag som börjar fundera på om han har lite amerikanska gener? Kolla hans attityd.. den säger ju allt.


Nahe för fasiken! Nu trillade vi verkligen bort från ämnet. Det var ju ESC jag skulle skriva om :) Ja, jag har ju redan börjat snoka runt på YT nudå lite smått. Än så länge har jag bara funnit Turkiets bidrag. Inget extraordinärt där inte. Och folk säger att årets startfält är smått narkolepsi-framkallande! Och tydligen så har Sveriges melodifestival ganska många anhängare, och de säger att hoppet ligger på oss nu. Att skicka en låt som kan liva upp stämningen, vi verkar ha många bra låtar (Enligt resten av Europa.)

Bland annat är det många som skriver att vi BÖR skicka Saade till ESC, och att vi då har vinsten som i en liten ask. Men jag hittade någon rolig kommentar där det stod:

"Please Sweden, choose this one, I`m begging you! Or we will all die of boredom before the whole thing in Dusseldorf is over.
But he should drop the breaking glass stunt - in some European countries that might give uncomfortable flashbacks to a time when bullets and shockwaves broke the windows, and they wont vote for someone who makes them feel like that, will they?"

Haha. Folk kan bli lite.... offended (svenska?), av det krossade glaset? Jo men visst. Jag håller med till 100 procent faktiskt! Ärligt! Och jag tycker dessutom att han ska ta av sig handsken om han kommer till ESC. Det ryktas nämligen att HITLER hade handskar! Det kan ju riva upp gamla sår. Vi borde heller inte ha Svarta skor! Många soldater bär nämligen svarta kängor! Och även det kan vara en öm tå! Ajjabajja, inga svarta dojor! Och Om Nicke Borg åker till ESC så MÅSTE han klippa sig! Man kan ju missta honom för en Svensk Viking! Och en svensk Viking är ju ungefär samma sak som en helylle-rasist! Det är ju livsfarligt.. Och om Danny åker måste han ändra sin text! In The Club.. det syftar ju på en utekväll... Utekväll = Fest. Fest = Alkohol. Alkohol = livsfarligt! Det är ju som att uppmana små barn att börja dricka! nejnejnej...

Så, vad har vi då kvar? Hmm.. Cecilia Wennersten och Det Vackraste Jag Vet. Ja, det får väl bli den vi skickar i år!

//
Märtha-statement

På återseende!

Eric Saade - Popular

Fan vilken hycklare jag är. Slår ni upp "dubbelmoral" i en ordbok, så kommer ni se en bild av mig, jag svär!

Jag skrev på FB att jag ju älskade Nicke Borgs härliga stämma i MF, men att jag var säker på att pubertetseliten (Dvs Danny, Eric Saade osv..) skulle knipa första-platsen. Och i ärlighetens namn så gick jag emot alla mina egna principer när jag skrev så. För jag hade ju inte ens hört Saades entry i år. Jag utgick bara ifrån att det var av samma skrot och korn som förra året (Vilket delvis var rätt.)

Men så gick jag i alla fall in på youtube för att kolla in den, för säkerhets skull. Och möts av detta:Vad fan?? .. Det svänger ju! Jag tänker skämmas lite när jag skriver följande stycke, men ärlighet varar längst:

Eric Saade äger ju! Haha.. Nej, men allvarligt. Superskön stageshow ju! Och satan i gatan om inte killen kan dansa också! Och the breaking glass var ju grädden på moset. Jag älskade hela alltet! FÖRUTOM en liiten ynka detalj som irriterar mig.. jag tycker inte att han sjunger bra. Men sen å andra sidan.. Om man är dö-snygg, dansar jävligt bra, har hyrt en koreograf för miljoner, och har en låt som svänger och sätter sig som tuggummi på hjärnan... behöver man sjunga fläckfritt då? Troligen inte! Nej, jag erkänner att vi kan skicka mycket sämre låtar till ESC i år än Eric Saade.

Men inbilla er inget nu, Nicke Borg behåller fortfarande förstaplatsen för mig! Allt annat vore katastrof. Men som tvåa så får jag nog höja en hand för herr Saade. Så, det är väl de som slåss om förstaplatsen i år?

 VS 

Haha, knappast. Ni minns väl förra året? Det vart Eric Saade och Salem Al Fakir som slogs om ESC då. (Fastän mitt hjärta gick ut till Andreas Johnson som ni vet), men han var utesluten. Finalkampen var mellan Saade och Fakir. Men vem klättrar upp på stegen då, likt Klas Klättermus och tar över försaplatsen? Anna BergochDal! Det hade vi inte räknat med, och jag tror fortfarande att SVT är korrupt som släppte iväg henne till Norge. Så via vissa mätningar kan jag ju garantera att typ... Playtones kommer vinna. Eller med min vanliga tur så är det väl Bög-Danny. Långt kan jag sträcka mig. Men inte SÅ långt att jag tycker det är okej att skicka Danny!

Men som sagt.. det är väl precis så det blir. Jag vill att Nicke Borg åker. Men jag och resten av Sverige brukar ju inte fungera så bra ihop. (Det vill säga: JAG är den enda normala i Sverige, och resten av folket är idioter tills annat meddelas!).. Jag undrar jag vilken etnicitet jag har i själen egentligen? För jag känner mig verkligen inte svensk (Bara när det kommer till VM i skidor. haha). Egyptier kanske?

Pfft.. Yeah right. En egyptisk polis som slår sönder människor på gatan med ridspön, tills ryggarna är söndersargade, och sedan spottar på dem för att efteråt rulla dem i sanden och gapskratta med ett helt publikhav i ryggen som gör detsamma? Njae.. jag är nog inte egyptier heller vid vidare eftertanke. :) Jag ska klura ut det och återkomma senare

Jag känner mig dansk..

På återseende!