Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

Ischlo Pischlo

Jag antar att de flesta av er redan sett dessa bilder. Men jag antar även att alla inte har mig på Facebook. Så här kommer två smaskens-bilder som Elin tog igår efter att vi kollat på film.

Hennes äckelpäckel Malus Gigantus hade ju kilat vidare och jag fick agera fisk-hållare inför fotografierna.Sjuukt äcklig var den! Så jag tappade den både tre och fyra gånger innan jag slutligen fick upp honom ;) 33 cm lång! yerk!

Men efter ett tag försvann rädslan och vi blev kompisar istället.Detta blev min nya proffe-bild på Facebook! ;) Lägg märke till att jag ler och håll snattran sen! (Hon med tandköttet)

På återseende!

SPÖKE FÅNGAT PÅ KORT!

Jävlars hörrni. Jag är hemsökt! Nej, det är inte alls min livliga fantasi som har eskalerat igen! Det är fullt allvar den här gången!

Jag kollade igenom lite bilder igår när jag hade trist, och hittade det här!

Ser ni?Ser ni precis under tråden där? Jeeesus, !

Känsliga tittare varnas för följande bild, då den kan väcka anstöt! Kolla inte ensamma!Kolla vad jag fick fram när jag zoomade in!


SJUUUKT ÄCKLIGT, ELLER HUR!?

På återseende!

Whiskey-röst

Jag älskar den hesa whiskey-rösten man får på natten, eller när man är förkyld. Jag har min just nu, och den är sjuukt sexig! Frågan är vad jag ska använda den till? Agera fågelskrämma eller testa lyckan i soul-sångeriet?
Efter vissa övningar tror jag nog att det första alternativet blir bäst. Försökte ge mig på en trudelutt i bilen innan, och det skar sig både en och åtta gånger (Och min sångröst skulle behöva finjusteras en del redan i friskt tillstånd)

Haha, men idol-juryn som brukar lyssna på mig i duschen säger annat! De säger att jag är en outvecklad talang som helt klart har en opera-karriär som väntar ;)

Oj.. jag svamlar visst! Anyways.. Igår såg jag "Insidious" hos Elin och Råger. Man ska ju inte se skräckfilm med dem egentligen. Elin VILL se dem, men hon blundar en hel del. Råger däremot vill helst slippa över huvud taget ;)Så vad tyckte jag om filmen? Tjaa, alltså. Helt okej får jag väl trots allt medge. Dock hade den lite samma effekt på mig som "Pan's labyrinth", en seriös scen som jag istället asgarvar åt. Men helt klart sevärd, och ser man den själv kan den rentav vara riiiktigt läskig! Men jag håller mig nog till Paranormal Activity i alla fall :)

Nahe, på jobbet nu. Vi hörs när jag är hemma! Imon kommer Elina! :)

På återseende!