Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

Chockbesked.

Ja, håll i hattarna nu. Jag var i vanlig ordning och kvällssnokade lite på internet. Och jag har ju själv satt nio av tio tår på att vårat älskade Apricot-Armenien, kommer bojkotta Eurovision i år. Enbart på grund av att det är Azerbajdzjan som är värdar i år.Jag menar, oddsen talade fullständigt emot att Armenien skulle ställa upp i och med det inbördes-kriget om det där lilla skitlandet (Som jag inte vet  vad det heter i och med att det inte ens är ett land), i alla fall har det vållat krig mellan Armenien och Azerbajdzjan. Och Armenien höll på att bli utslängda ur Esc härom året då tv-bolaget tog bort numret man skulle ringa för att rösta på Azerbajdzjan i finalen (eller också vice versa). Men kvar fick de ändå vara.

Nu har alltså Armenien meddelat att de kommer ställa upp i år i alla fall! :S :) . Men enbart efter en fredsdelegation som ska garantera den goda stämningen. Ni får ursäkta mig om jag har mina tvivel ändå. Jag älskar Armenien och deras bidrag. Men jag tror nog inte de kommer komma till slut.

Armeniens bidrag 2010. Eva Rivas - Apricot stone. Min favorit :)Den som lever får se. Man ska aldrig säga aldrig :)

På återseende!

Märtha - Poeten.

Jag kan titulera mig som mycket: Besserwisser, Filosof, Eurovisionist, pacifist.. ja, listan kan bli lång. Och alldeles för en liten stund sedan, insåg jag att jag även kan titulera mig "Poet".

Jag hittade en gammal ramsa jag skrivit för många herrans år sedan. Men än får den mig att rycka lite på smilgroparna.


"If the past had told me,
how the future would be.
I would have stayed in bed,
pointing a gun to my head.
Turned to the devil and smile,
say; "See you in a while!".
Pulled the trigger and see,
my whole brain coming out of me.

But the past never told me,
how the present would be.
So i live my life through.
Well, at least it happened to you too."

Erkänn tuff?På återseende!

Big Ben!

I had a dream!


Ja, tro det eller ej. Inatt hade jag en dröm. Eller ja.. jag hade säkert minst åtta drömmar, men just en har etsat sig fast på hornhinnan. Dessutom vet jag varför jag drömde den.. Jag såg nämligen en dokumentär häromdagen (otippat va? Återigen börjar jag en mening med orden "Jag såg en dokumentär". Seriöst, I gotta get a life! )

Hur som helst. Det var en dokumentär om jätte-monstruösa-mega-klockan Big Ben i London. Det handlade om att tornet hade börjar luta. 7 centimeter om jag inte missminner mig? Mycket på grund utav tunnelbanan de dragit precis under marken där Ben himself står. 2012.. kan tornet något annat än kollapsa? Vi kommer nog även få säga adjö till Eiffeltornet, Lutande tornet i Pisa (Såvida det inte välter åt fel håll. Då kanske det rentav blir "raka tornet i Pisa"?) och globen kommer vi med få vinka hejdå till och kanske till och med Frihetsgudinnan i Amerika? (Hoppas, hoppas, hoppas.)Men skitsamma, nu kom jag off-topic. Drömmen inatt var att jag skulle köra till England.. bara så där rent spontant. För i min dröm var det inte ett helt världshav mellan Sverige och England.. Snarare ett medelmåttigt stenkast. Och konstigt nog vågade jag till och med köra bil i fel-hålls-landet England. Jag ringde till Elina och sa att hon skulle köra till London också och möta mig. Så fort du kommer in i London svänger du vänster (Vilket är ganska underligt att jag sa då jag är ganska säker på att jag svängde höger). Hur som helst så möttes vi där.. Vi tog in på ett vandrarhem precis jämte Big Ben. Elina hade för övrigt aldrig hört talas om Big Ben, så innan vi gick in på vandrarhemmet så förklarade jag utförligt hur oacceptabelt det var att inte veta vad ett historiskt monument som Big Ben var ;)

När vi kom in på hemmet så hade vi några Engelsmän som grannar och de visade att Big Ben hade börjat luta jättemycket och var på vippen att välta. I vild panik sprang jag ut och tog första röda dubbeldäckare ut från London. Så fort vi passerat gränsen till en annan stad så såg vi i Slow-motion hur Ben himself trillad bakåt. I all skrik och panik från folk som skadades och dog i fallet hann jag tänka en enda sak: "Fan.. jag lämnade min bil utanför vandrarhemmet".


På återseende!