Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

impuls

Blev en spontanttripp till Hultsfred igår. Hade tråkigt hemma och pratade med Elina i telefon, sen kom jag på den smarta idén att jag ju faktiskt kunde komma och hälsa på nu när hon ändå var ledig :)

Nu ska vi åka in till Vimmerby och vara lite ordentliga,  så får vi se vart detta leder.

Tills dess:

På återseende!

Försvunnen

"Ska du ta av byxorna, eller ska jag? På nåt sätt ska de av i alla fall."

Mors!

Nu har jag varit i Kalmar och sett Försvunnen på bio. Bex, Niclas och Bonnen (vet inte vad han heter) var snälla nog att följa med :) Dock fick jag veta fem minuter innan avfärd att det var cruising i Kalmar. Lycka till att ta sig fram till centrum tänkte jag. Och mycket riktigt! När jag kommit upp på första avfarten så vart det kö ända in till stan! Stod i minst femton min och kom knappt 100 meter framåt! Till slut fick jag köra ut igen och ta nästa avfart. Lite längre att gå, men det fick det vara värt :)


Filmen var väl lite sådär. Man har liksom sett det konceptet 38 gånger förut. Bara aldrig i svensk tappning. Det roliga är att i Amerika hade denna film klassats som "B-film" och i Sverige hamnar den på biotoppen;) Som jag sa till Bex: 30% av filmen sitter hon i en bil, 69% av filmen springer hon i skogen, och 1% av filmen sitter hon fast i ett hus. Men jag säger väl så som vi allihopa nån gång har sagt: "Den var bra... för att vara svensk" Ett citat som jag tyckte var jättekul (Det var såklart inte kul, men det lät så roligt) var: "Ska du ta av byxorna, eller ska jag? På nåt sätt ska de av i alla fall". Haha...

Lite för mycket spring i skogen för mig dock, då jag bara får blunda. Har ju lite svårt för när folk springer i skogar, jag vet mycket väl vad som händer om man är ouppmärksam. Och let's face it. Hur uppmärksam är man när Kjell Bergqvist springer efter en med ett gevär? ;) Haha.. egentligen får den bara 2 av 5. Men eftersom jag gillar Kjell Bergqvist och Björn Kjellman så får den åtminstone en trea :) (Dessutom handlade den utelutande om TRE personer. Man fick se en gubbe till, annars fick man bara se dessa tre!)

Nahe, nu blev det godnatt för ikväll. Fick ont i hjärtat när jag såg hur grymt mycket folk det var ute i Kalmar ikväll :( Och jag fick hålla mig nykter. Dessutom stapplade den där jätte-snyggingen från Emmaboda träningscenter ut från O'learys (om ni minns honom?), det gjorde ju inte saken bättre. Så nu ska jag lägga mig i sängen, läsa en bok, och lyssna på regnet som vi undkom med en hårsmån!

På återseende!

Jaoza?


Abduction 20111:46-1:47


Vad är det mitt öga skådar?Är Michael Nyqvist med i "Abduction"? Det var ju nästan häftigt. Det hade jag missat! ;) Men den filmen vill jag se i alla fall!


På återseende!