Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

Youtubade

Satt och youtubade nya låtar till mobilen. Hittade den här igår. Tyckte egentligen inte den var så bra då. Men när jag lyssnade på den idag så var den helt plötsligt riktigt bra ;) Det är väl mest det att jag har något emot småungar på scen (Molly Sandén, Selena Gomez, Miley Cyrus) Men man kan ju inte säga annat än att de är bra:P

Nya partylåten för bövelen^^
Selena Gomez - Naturally

"You are the thunder and I am the lightening.. lalala..." Den sätter sig rätt fort ;)

Apropå småungar på scen. Hittade även den här med Eric Saade.
Ingen superhit kanske. Men alldeles duglig:P
Eric saade - Sleepless

You know my waekness, that is why i'm sleepless...

Tjaa, den sätter sig den också ;)

Nu ska jag fortsätta snoka låtar på youtube ;)

På återseende!

Man är inte dummare än man gör sig.

Se rubrik.

Märtha har suttit och dunkat One republic - all the right moves nu i två dagar. Som jag sa på Facebook. Det är en sån där låt jag hört tiotusen gånger men aldrig riktigt lyssnat på. Nu är den top 1 på min "Dunka-lista". Spelas om och om igen. Och ni vet väl hur det är när jag får dille på en låt? Då snackar vi inte repeat 5-6 gånger. Vi snackar repeat 5-6 dagar:P

Jag gjorde misstaget att jämföra den med Bok van Blerk - De la rey. Ni kanske minns vilken fetisch jag hade på den låten ett tag? Det var också en sån låt jag hört för flera år sedan som jag helt plötsligt kom att älska. Eftersom jag nämnde det var jag ju naturligtvis tvungen att lyssna på den. Och där var det kört...

Nu varvar jag One republic och Bok van Blerk. Vem vinner detta kriget? Tja.. One republic kommer nog vara den som spelas i närheten av vännerna för jag har en svag misstanke att den uppskattas mer än Bok van Blerk. (Varför kan jag ännu inte förstå.)

Jag hittade en video med den engelska översättningen. Det är inte utan att man blir lite tårögd. Men jag är ju lite känslig när det handlar om krig...

Jaja jag skulle bara titta in och säga hej och lägga ut låtarna här. Mest för min egen vinning. jag lägger ut de bästa låtarna på bloggen så jag har de samlade när jag måste ha något att lyssna på :)

Här har vi One republic - All the right moves. Ett måste för alla människor. Den är såå bra!


Och här har vi Bok van Blerk - De la Rey med engelsk översättning. Också ett måste för alla människor :)


Håll till godo. Jag återkommer nog ikväll :)

På återseende!

Variation

Ja, det är verkligen variation i skrivarglädjen här. Tre inlägg den 28:e, men inget inlägg den 29:e ;) Eller jag vet inte riktigt hur vi räknar. Jag räknar ju detta som att det fortfarande är den 29:e, men klockan påstår att hon är över 00.00 och alltså har blivit den 30:e. Hmm, skitsamma här är jag i alla fall :)

Jag hade egentligen inget matnyttigt alls att komma med. Ville bara visa att jag levde och så. Hade tänkt skriva ett saftigt inlägg om månlandningen idag, men nu när jag väl satte mig vid bloggen så kände jag fingrarna krampa och de ville absolut inte skriva ett långt inlägg. Men det kommer nog imon :) Ska även knata ihop nästa bokrecension. (Sorry guys, men jag måste skriva om det "tråkiga" också. Jag måste skriva lite för min egen skull också) :P Hur som helst. Var ju som vanligt inne på missmagicgirl idag (som jag dock märkt att det inte går länka till. Alla länkar bryts. Men addressen är i allafall: Missmagicgirl.wordpress.com). Jag har ju blivit lite stammis där inne naturligtvis :) Som sagt. Alla böcker med ordet konspiration i, är bra böcker! Och Fröken magi-tjej har ju en hel flik som heter konspiration! Fötterna vibrerade ju vid blotta synen, så där kommer jag garanterat fortsätta snoka. Lite av det kommer jag nog nämna här också då jag misstänker att ni kanske inte går in på hennes sida. (Men jag rekommenderar det verkligen, dock!)

Mor min kom hem med en crosstrainer idag! :) Vi tackar och bugar. Har ju hållt ögonen på en sådan ett tag nu. Det har dock inte blivit någon kraftansträngning på den idag. Mer än att jag, varje gång jag går förbi den, måste ställa mig och gå några steg bara för att det är roligt^^ Imon när jag vaknar ska jag i alla fall dunka upp lite ordentlig musik och trampa maraton! Funderar på att göra det som morgonrutin så kanske man piggnar till lite? Visst kunde man gett sig ut och gått en runda istället. Men det är så grymt tråkigt att bara gå. Och så är det kallt också, och Boda är så innehållslöst så man vet ju inte vart man ska titta. Jaja, vi får se hur det blir :)

Till helgen iaf, så kommer Boda bli ALLT annat än innehållslöst när miss Wangenholm kommer nerskuttandes och livar upp vardagen! Har fortfarande lite svårt att förstå att det var två månader sedan vi lekte sist! OCH SÅ UNDRAR NI VARFÖR VI SITTER I TELEFON DAGARNA I ÄNDA? Vad skulle nu göra om ni inte fick träffa era vänner på två månader?? :S Hmm.. När var sist egentligen? Jo just det. Det var när jag åkte upp till Storebro en vecka efter Partybåten:P Haha vi hade vår egen lilla partybåt framför datorn och sjöng kareoke tills halsarna glödde!:P Det får vi göra om snart! Men denna helgen blir det dock ett återbesök inne på bistro och efter det blir det två lugna dagar i Storebro om allt går enligt planerna! (Och då räknar jag med att få spela lite risk. Jag har abstinens av det sedan sist) ;) haha.

Jaja nu ska jag krypa till kojs och tving-sova! Vi höres och synes! :)

Slänger in en låt med som ni kan lyssna på. Country när den är som bäst :)
(Tim McGraw - The cowboy in me) Tror den var med i filmen "Flicka". Är inte säker. Det är i alla fall han som spelar pappan :)

 


På återseende!