Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

!--!

(Tidsinställt inlägg)

Nu är jag troligen hos Joel. Om jag inte kört av vägen eller något annat dumt på vägen ner. Man kan ju aldrig vara säker när det gäller mig ;)Får se om det blir att kolla in Paranormal activity 2 eller inte :) Sugen som fan, men den måste man ju se på stor tv och inte en liten laptop tycker jag :) Jaja.

På återseende!

Torsås - here I come

Nahe, det blir en runda till Joel ikväll trots allt :)(Måste verkligen utöka mitt bildsortiment)

Men först blir det en powerdusch. Luktar bebis-spya efter att Hampe varit här :)Visste ni att:
Systembolaget säljer 1.3 miljoner liter Explorer Vodka varje år?

På återseende!

Mosters favoritsysterson

Parveln hade saknat mig sa han. Så nu är de här igen :)(Jag fastnade inte riktigt på bild idag heller.)

Men två snyggingar på bilden fick jag med i alla fall. Hampe och sir Cage i bakgrunden :)

På återseende!

stereo-bekymmer

Tjaa...

Igår städade jag ju mitt rum. Skitmysigt blev det :) Skulle ta en bild och lägga in, men märkte att jag hade lyckats få samma lakan som hade sist jag hade städat rummet, så ni kanske trodde att jag hade fuskat och använt samma foto igen. Så här är beviset på att det är nystädat:Den tröjan ägde jag nämligen inte ens sist:P Dock så glömde jag ju att ta en bild på hela rummet sen. Hade fullt upp med att ta ett bevis-foto. Skulle ta ett på mig själv och rummet i bakgrunden, men jag fastnade liksom inte på kort igår ;)


Idag städade mamma lite i källaren och jag hittade deras gamla stereo som de hade på övervåningen förut.

Så den skulle vi naturligtvis sno. Mixtrade lite med olika högtalare och grejor.Det funkade helt okej. satt två gamla band i som jag och Elin spelat in när vi var små. Massa gamla låtar på som man hade glömt. Så de måste vi ju spela ett tag :) Tyvärr funkade ju inte brända skivor i den :( så det var bara att välja. En med bättre ljud och kapacitet att spela band med. Eller en som tar brända skivor...

Vad ska jag säga? Jag tog båda två såklart :)


Visste ni att:
År 1930 hölls Oscarsgalan två gånger?

På återseende!

tjena!

Hejhej. Nu är jag hemma igen och sitter och äter frukost :)

Har ni aldrig sett en människa hitta på konstiga blandningar så ska ni ju se mig ;) Jag kan blanda i princip allting när jag äter. Det är så tråkigt att hela tiden äta samma skit dag ut och dag in. Bearnaise är något jag till exempel kan ha till allt från sallad till mariekex. (Okej, kanske inte riktigt så illa. Men nästan).

Och nu har jag börjat med något nytt till Frulle.

    Och  
Stekta ägg                                                              Ost

Hurra Kussimurra! :D
 Det låter kanske inte så smarrigt? Jag vet inte, men det är det i alla fall :)
Fast det funkar nog inte med vanlig skräp-ost? Det måste vara en sån där supergod ost. Typ Gooouda ;)

Visste ni att:
Världens äldsta människa blev 122 år gammal?


På återseende!

Morsning!

God morgon på er!


Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan?
"På hösten när valet är över drar regeringen tillbaka sina vallöften.
På våren ställer de fram nya för att få väljare" /Måns Möller


På återseende!

Hmm..

Jag såg att skit-Joel hade varit och knappat in några tragiska ord om mig i sin blogg. Allvarligt? Var det det bästa du kunde komma på? Att jag skulle ha tagit kvasten? Ja då kan jag berätta för dig att min pappa är ljusår före dig. Det skämtet drog han redan förra året. ;)

F-A-I-L

Personligen behöver jag inte kämpa speciellt mycket för att få ur mig elakheter. Som jag skrev till Joel innan så är jag innerst inne en fruktansvärt elak människa! Jag säger kanske snälla saker ibland. Men det är bara för att manipulera er! Tro aldrig att jag menar det. Jag gör det bara för att passa in i samhället. Så att ni inte förstår vilken hemskt elak människa jag är. Tyvärr kan jag inte visa det här i bloggen. Varför?


(Jag låtsas bara skoja med dig. Egentligen försöker jag avliva dig).

Därför att:
Jag har nämligen en annan fobi som jag kanske inte berättat för er. (Bara för Elina, hon vet allt om mig. Så henne får jag inte göra mig ovän med. Haha). Något jag är skiträdd för är att någonsin hamna på ett psyke. Där jag själv vet om att jag är frisk och fullt normal. Men alla andra tycks tro att jag är helt galen i huvudet! (En viss sanning ligger det kanske i det). Jag tror jag har tittat för mycket på film helt enkelt ;) Nae, men det är jag kusligt rädd för. Inget psyke för mig. Och om jag någonsin så mycket som tvingas innanför dörrarna där så kommer jag utlösa jordnöts-sprängladdningen som jag egentligen hade planerat att plantera i Joels väggar. (Efter att jag gått bärsärkargång på hans möbler och hans dreggliga iphone).

Joel.  Jag tycker bara om dig för att jag måste, därför att du är min vän. Men egentligen är du en hemsk människa och min geniala plan är att göra dig ännu värre ;)

Nahe, nu ska jag spela risk och ta en liten vinare :)

Visste ni att:
I Hunzai-området i Indien, hade man bara ett enda mord under hela 1900-talet?

På återseende!

Here we go again...
Jaha, då var det alltså dags igen.Förra veckan var det ju nån tjomme i Kalmar som hade sprungit omkring med en kärnvapenladdning i byxorna. (Naturligtvis, som jag redan har sagt innan. Så hade han ju inte det. Men eftersom Sveriges poliser inte är vana vid att göra mer än att stanna bilar och ge lite böter så sket de ju såklart ner sig.)

Nu är det alltså dags för göteborgarna att få skaka lite i knäna. Det håller på att utbryta en epidemi här känner jag. Har ni verkligen inget vettigare för er än att springa omkring och låtsas, eller planera att spränga Sverige i bitar?

Vill ni spränga något i bitar (På riktigt alltså), så kan jag gladeligen betala er biljett till Amerikat!

Visste ni att:
Nästan halva Ryssland är täckt av skog?

På återseende!

Ny design!

Yess, nu håller jag på att fiffla lite med designen igen. Eftersom jag är helt efterbliven när det gäller designer så tar jag den enkla vägen. Det finns jättemånga snygga redan färdiga stilmallar på internet :) Så det är bara att snoka reda på dem!

söta bilder


Ska dock fiffla lite till. Men kanske inte just nu :)


På återseende!

POP!

Istället för att göra som Joel och fråga om "Pop eller Stop" på en låt, så säger jag direkt: POP! Ni vet, jag behöver ju inte tänka på vad andra tycker eftersom jag aldrig någonsin har brytt mig om vad andra tycker. Era åsikter är som luft för mig, just eftersom jag VET att mina åsikter alltid är rätt :D

(Haha)Så den här får ett jättePOP :D (Sommarens och vinterns top-låt). :)

På återseende!