Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

2

Jaha. Nu ska vi dra i gång med lite smink-kväll tänkte vi. :) Får se om det blir lika bra som sist:P


Fast den risken var ju inte så överhängande kände jag. Kommer nog snarare se ut såhär:Fast han är ju rätt söt han med, så det gör ju inte så mycket ;)

Nahe. Nu ska jag dra mig neråt. Imon är det barnvakt som gäller först på dagen, sedan blire party som aldrig förr ;)

Visste ni att:
När McDonalds öppnade sin första restaurang i Kuwait var kön till drive-in delen över 11 km lång?

På återseende!

3

Tjena.

Nu är Elina anländ och klar att serveras! :P Haha. Tog en kaffe på donken i vanlig ordning såklart. Sen blev det en liten ride inne på modehuset också, bara för sakens skull.

Så nu är vi hemma och ska dricka lite mer kaffe. Sen blir det nog att fixa lite inför imorgon och så. Gutt sket :)Denna gången blir det dock ingen Jelzin kan jag lova er. Vill jag ha tvättmedel så finns det nere i källaren.

Så nu blir det findricka istället :) Smuggelsprit från Tyskland ;) Zaranoff - here we come!
Visste ni att:
Det finns 90% chans att jag imorgon vid det här dagset inte längre kan stå på benen?


På återseende!

4

Tjenare!

Nu sitter jag och pratar med Elina i telefon. Har inte lyft på arslet över huvud taget sen sist vi pratade (vid förra inlägget typ).

Tåget har avgått nu, så om ca 1,5 timmar så är hon i Kalmar :) kanske dags att lägga på ett kol? Jag sitter fortfarande i shorts och linne. Utan smink och hela köret. Kanske ska fixa till sig lite så man ser lite halvt respektabel ut åtminstone? :P


(Måste uppdatera lite bilder på oss. Har ju inga nya alls. Hmm, undra varför?) ;)

Slänger in en liten ursäkt till Hanna också. En lite fågel viskade i mitt öra (Dvs Roozen kommenterade på förra inlägget) att det var hon som hade tagit bilden på Hanna som jag hade i min telefon, så Hanna är faktiskt oskyldig! Men eftersom bilden var rätt söt så tror jag inte hon blir så jättearg ändå :) Hoppas inte det i alla fall:P

Nahe, nu får jag nog tempoväxla om Elina inte ska behöva vänta på stationen tills imorgon! ;) Hoppas bensinen räcker. Jag är för snål för att tanka idag. Men det måste det göra.

Visste ni att:
George W. Bush var cheerleader i skolan?


På återseende!