Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

God morgon!

Vaken och uppstigen i vanlig ordning! :)

Vet inte riktigt vad som står på schemat idag. Får väl göra lite iordning här hemma. Det ser ju fortfarande ut som Vietnam-kriget efter att julsakerna kommit ner. Menmen, så är det.
Och utomhus snöar det fortfarande! Fattar inte hur länge till det ska hålla på o snöa? Jag menar, nån måtta får det väl ändå vara? Jag tycker det räcker med snö nu, faktiskt..

Och dessutom är det snorkallt här inne! Brr.. 12.9 grader! Fy bövelen! Nahe, ner och göra eld i pannan nu innan man får kallbrand i tårna!


På återseende!

Önskelista!

Gudars vad mycket jul-inlägg det blir här då! Är helt insnöad på julen! Haha, men det ska man vara så här års har jag hört :)


Nu är det i alla fall dags för min önskelista. Så håll i er nu ;)Baslåda till bilen

Eller jaa. Baslåda och baslåda. Det är väl egentligen inte basen jag är ute efter. Bara lite bättre ljud i bilen. Inget illa med original-ljud. Men det är ju något kötthuvud som har sprängt högtalaren på förarsidan.. idioter!


Digitalkamera

Jaa, en vanlig digitalkamera helt enkelt. Inte överdådig med massa megapixlar eller tjusiga utstyrslar. Bara en billig variant som klarar av att bo hos mig! Mina två andra kameror har tydligen inte trivts här och sprungit iväg! (Men tänk då iaf vad snäll jag är som åtminstone hade det i åtanke när jag köpte min senaste kamera. Tog den billigaste bara för att jag vet hur klumpig jag är. Och ja, det lönade sig ju. Haha)Diesel-parfym


Den här varianten! Vet inte om den heter något speciellt. Men den luktar grymt gott! Snubblade över den på Kicks i Kalmar. Eller ja, jag har snubblat över den många gånger, men aldrig tyckt den luktar gott. Och den luktar inte gott i flaskan, men den doftar ljuuvligt utanför flaskan! HahaBritney Spears Radiance


Den här luktar också riktigt gott! Smaskelismaskens! Det var ju den jag skulle köpt när vi var i Kalmar sist. Men så blev det ju Avril Lavignes istället. Avril och Naomi Campbell har en tendens att alltid göra riktigt smaskiga parfymer!
Tatuering:


Mitt kinesiska stjärntecken. (Hästen)... Vem är med på att köpa den till mig i julklapp? ;)


Svart mattaEn vanlig svart matta! (Möjligen med vitt motiv)
Vanlig rektangulär form! (Möjligen rund)
En ganska liten storlek (Möjligen mittemellan).


Åhh, jag vet ju att jag hade så himla mycket mer på min lista! Men av någon outgrundlig anledning kommer jag inte på mer nu :/ Hmm, jaja. Jag får väl helt enkelt återkomma ;)


På återseende!

Bök med julstök

Hej på er!

Jaa, jag vill ju inte vara tjatig. Men ni vet ju att julstök inte är något jag rekommenderar andra att pröva på. Men jag tycker det är supermysigt när det är färdigt! Det är även rätt mysigt att stöka ibland. Men då med måtta, och det ska fortfarande vara stilrent. Här hemma ser det ut som att man kommit in på tomte-fanpage.com, när alla lådor kommer fram.

Men igår tog jag mig i kragen och gjorde lite fint på mitt egna rum faktiskt!
Hängde upp julgardiner bland annat! Snyggt va? Det är andra gången nånsin som jag hänger upp gardiner. Så om ni inte tycker det är snyggt... vad ska jag säga?... skit på er, typ :)
En julgran. Snaaajdigt!Och lite tingeltangel! Väldigt fresh tycker jag. Haha

(Nej, jag är inte vaken. Detta är tidsinställt. Så Gud nåde dig om du försöker ringa och väcka mig innan elva. Haha)

På återseende!