Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

Fredrik Skavlan.

Dagens Plus:
Trevlig kväll på jobbet.
Fint väder.
Skatteåtebäring.

Dagens minus:
Betalat räknigar.
Katt gömmer dörrmatta.
Skatteåterbäring.


Jag var glad över skatteåterbäringen. Tills jag hörde vad alla andra fick.! Det är nåt fuffens med svenska staten! ALLA kan inte få tillbaka massa pengar.... JAG kan få det, men inte alla andra! Kan det måhända vara så att Amerika har nästlat sig in och lagt näsan i vatten? Balla..

Hvorfor?.. Skavlan är kung.. Är han gift?


På återseende!

Melodifestivalen 2012

Nu är vinnaren korad och mello är över för det här året :/ Det är fortfarande en lite känslig punkt då jag missade finalen på grund av jobb. Så jag har inte riktigt kunna sätta in mig i finalen ordentligt och kunnat kommentera. Men nu har jag kollat på finalen utan och innan och är redo för ett utlåtande.

Vinnare blev ju, utan några större överraskningar: Loreen - Euphoria. Jag tror faktiskt det kommer gå väldigt bra för oss med henne. Vågar vi yttra oss om en eventuell Eurovision i Stockholm 2013?.. Danny eller Loreen. Det var hugget som stucket, jag tror båda två hade gått riktigt långt i ESC.

Men nu blev det alltså Loreen. Jag gillar låten, jag älskar hennes röst.. Men Det är Loreen själv jag inte är så förtjust i.. :/ Vet ni hur många gånger hon sa "Jag älskar er" i finalen? ENOUGH ALREADY! Du kommer vinna, sluta slicka arsel!. "Hon är så djup och personlig", ? What?? Man kan ju inte ens se ögonen på människan på grund av allt hår. Hur kan ni då tycka hon är djup och personlig?

Det folk rördes av mest med Loreens framträdande var den originella "Dansa som att ingen tittar"-dansen. Varenda Svenne fick hybris av det! Då har jag bara fyra ord att säga till er:

Robyn - Call your girlfriend.
Så originell är hon inte trots allt. Jag fick nyvunnen respekt för Robyn kände jag ;)

Hur som helst. Jag grinar inte. Jag tyckte det var helt rätt att Loreen vann, även om jag själv fick lite gåshud av Dead by April.

Några som verkligen imponerade i finalen som jag helt hade förträngt var: Molly Sandén. Jättefin låt!
Ulrik Munther. Mina pacifistiska ådror vibrerar av välbehag!
Top Cats. Den hade jag inte ens hört innan!. Men den refrängen (inte texten) var en sån som gick rakt in i hjärtat. Rockabilly i sitt esse! :)

Nahe, nu ska jag utforska lite nogrannare hur de andra länderna tänker spela sina kort i år :)

På återseende!

Dagen som vill glömmas.

Idag är jag inte på humör. Inte ens lite.

05.14: Jag vaknar av att jag har jätteont i revbenen. Precis under bröstkorgen där benen går ihop. Har även ont på samma ställe på ryggen. Kan inte somna om. Stiger upp och tar en dusch.

06.39: Går till bilen. Försöker starta. Bilen säger inte ett knyst. Baslådan dock säger "Bom-bom-bom".

06:42: En lugn panik sprider sig och jag drar på löparskorna mot jobbet.

07.30: Bemanningen ringer.

08.00: Ut på 70-väg med kommunbilen. Ligger liite för snabbt i kurvan där det inte finns någon sol, och helt plötsligt dyker en isfläck upp. Två millimeter ifrån diket där.

08.05: Solen i ögonen. Ser något ligga mitt på vägen, får möte och kan inte väja. Kör över världens gren som fastnar i däcket. Tvärnit på gatan, på med blinkers och ut och slita i grenen, som efter 4 och en halv minut äntligen släpper!

08:30: Bemanningen ringer.

08.35: Bemanningen ringer.

09.00: Inser att jag ska till Kalmar imorgon men inte har en fungerande bil. Pappa erbjuder Skodan... Tack, men nej tack, jag går hellre.

Sov på soffan i hopp om att vakna på bättre humör. Mission failed. En kopp kaffe till, sen säger jag adjöken!

Det enda som har fått mig att dra lite på smilbanden är den här lilla rackaren:
Detta är tredje gången under loppet av tio minuter som hon fastnar i snöret. Haha.


På återseende!