Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

Heldag med flytt.

God kväll. Hela dagen och kvällen har naturligtvis spenderats med flytt! Elin, Hampus, Fifflan och Johanna var så snälla och hjälpte till! :)

Det kommer bli så galet snyggt! Är helt kär i denna lägenheten.. hade jag fått bestämma hade jag flyttat in förra året :)

Bilder har naturligtvis tagits i massor. Så här kommer ett urval:Det viktigaste ska såklart in först. Mitt lilla harem av Cage-filmer.. Men det här är inte ens hälften.

Var inne på Ria och hittade en fullt funktionell tv-bänk! Second hand är verkligen underskattat! 63 spänn :)Inte dum :)

Efter ett tag åkte vi tillbaka igen och hämtade ett litet Vitrin-skåp som jag hade kollat ut. 125 spänn (Var halva priset på allt i butiken. Kanon!) Haha. Snyggt ju? :)Så jäkla fint :) Med lyse också. De tre små fina lyktorna fick jag av Johanna i inflyttningspresent. De två-färgade Cherry-glasen fick jag av mostrar i 18-årspresent. Och den lilla grön/blå skålen fick jag av en kille som var så tacksam för att jag gav tillbaka hans mobil som jag hittade :)Passar perfekt med stereon på.


Men stökigt blir det innan allt kommer på plats:Mycket stökigt:Hallen:Köpte även lite saker till toaletten. Där inne kommer endast in saker i färger av: Rött, rosa och lila.
Som sagt: Viktigaste först..Fick tyvärr inte riktigt plats. Men det fixar vi senare!

Fifflan var snäll och glad hela dagen:
Elinas rum: Hon har ju inte ens sett lägenheten än. Haha, snacka om att "köpa grisen i säcken!"Och Hampe lämnar spår efter sig. Hans absoluta favorit-vän låg och skräpade.Usch, den såg ju sorglig ut bilden.


Jahaja.. det var alla bilder för idag! Kommer säkert en del till imorgon ;)

Nu ska jag packa så mycket jag kan ikväll, så kanske vi får in allt imorgon! Och då är det.. äntligen.. efter 18 långa år i Boda (räknade bort tre från internatet) så ska jag bege mig ut i vida världen... ända till Kungshall! <3

På återseende!

Min lägenhet!

God kväll!

Idag har det varit full rulle må ni tro! Efter uppstigningen blev det frukost med mor min, och även korsordstävling i "ordjakten" i Hemmets Veckotidning. Vem som van behöver jag väl knappast skriva?

Efter det åkte vi in till Nybro för att handla lite. Mamma kom då med den kloka idén att vi skulle åka förbi NBAB och kolla om det var öppet. Men jag tyckte det var onödigt eftersom jag ringde i fredags och telefonsvararen sa att de var på semester. Men vi åkte förbi i alla fall. Och tur var väl det! Det var ju för fanken öppet och nycklarna fick jag i hand direkt. Det var väl antagligen ett direktnummer till hon som hade ringt mig som hade semester.

Åkte direkt dit och kollade läget. Erik, Natta och Jeppe följde även med upp för att kika. Jeppe skulle flytta in hos mig :) När vi satt i trappuppgången kom det fyra afrikanska ungar och sprang förbi. "Är det dina barn, Märtha?" sa Jeppe då ;) "Nej", sa jag. "Men du sa ju att du bo här". Haha.. han förstod inte riktigt det där med att det bor fler i samma hus.

Så två vändor har vi varit i nya lägenheten, och jag måste säga att den blir bara snyggare för varje gång :)
Bea och lilla Moa kikade även in och sa hej :)

Så vi slänger väl upp lite bilder för sakens skull? :)Vårt fina kök som jag är supernöjd med:

Vårt fina kök fem minuter efter att Märtha öppnat dörren:
Tack Joel för kaffebryggaren! Den har redan invigts! :)
Full rulle och in med kläderna i garderoberna ;)
Fifflan fick flytta ner i resväskan. Går hon som handbagage tror ni?Vila lite i vardagsrummet, där Elin skulle få mig vräkt redan innan jag flyttat in. Dumt att ta med nya stereon kanske? Haha


Men det är ju inte bara jag som ska flytta in. Välkommen hem till oss :)Så nu kommer jag alltså inte kunna sova inatt. Ska genast ner och packa ner allt jag bara kan och hinner, så vi kan köra dit imorgon! Tänkte även hinna med en runda till IKEA och kanske förbi Svägerskan för att ta en titt på deras vitrinskåp :) Hörs imorgon!

På återseende!

Ny kategori - Esc 2012

Oacceptabel uppdatering igen. Jag ber om ursäkt för det.. Men nu tänkte jag skriva lite. För nu är jag upprörd igen.. Skriver ju bäst då som ni vet!

Kan bli svårläst dock.. det här tangentbordet lider av Social Inkompetens.. totalt värdelöst att skriva på.

Hur som helst.. Nu har de varit och tafsat på det heligaste av det heliga.. IGEN!. Att ni aldrig kan låta bli.

Tittade på Inför Eruvosion på svt1 nu. 2012 kommer bli katastrof.. jag känner det. Inte bara för att Thomas Di Leva är med och tävlar.. inte heller för att Knark-Thorsten Flinck är med och tävlar. Inte ens för att smöriga Danny, Rövslickande Loreen som tycker hon är jätte-underlig, eller för att Afrodite är med och tävlar.. Nej. Det som upprör mig absolut mest det här året. Det är programledarna!

Programledare 2012.

Helena Bergström:Jag är inte överförtjust i Helena Bergström. Men hon har ändå en outtalad respekt hängande över sig. Så det kan faktiskt ha varit ett okej val.

Sarah Dawn Finer:Hon har en av Sveriges absolut vackraste röster. Men det där med att avdankade deltagare helt plötsligt ska bli programledare (á la Måns Zelmerlöf och Marie Serneholt), det går inte riktigt hem hos mig. Men hon får ändå ett okej från mig.

Den tredje och sista programledaren som däremot INTE får ett okej från mig är:

Wait for it...

GINA DIRAWI. Alias Anna-Gina-tråk-humor!INTE okej! Finns det verkligen folk som tycker det här är roligt: ??


Jag, som absolut inte har några problem alls med religiös åskådning blir ju muslimsk rasist efter att ha tittat på hennes videor! Jag mår illa av att se hennes humor. Jag tycker hon är tråkig, jobbig och till och med Elak! Ska hon nu få leda melodifestivalen? Fy för jävulen säger jag. Det är inget jävla ihop-kok á la bolibompa-program som snorvalpar ska leda! Det ska vara värdiga programledare. Med lite tillryggalagd ålder och lite kött på benen!


FY!

Usch, jag är så irriterad att jag överväger att bojkotta melodifestivalen 2012 ENBART för att Anna-Gina är programledare. Men.. sen är ju Melodifestivalen min religion.. och religioner kan man inte bara överge..

Fråga Ana-Gina...
Förstörde hela min vår..

Jaja, jag får väl vara glad åt en sak åtminstone..

Andreas Johnson har inte gett upp hoppet. Han förgyller ännu en melodifestival med sin närvaro. Och det lilla ljuset behövs i allt mörker!


På återseende!