Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

I myrornas värld..

Kommer ni ihåg den där gången jag stängde in en fluga i elden? Minns ni vilken fruktansvärd ånger jag hade efter det och hur nära jag var att ta till lipen? Nu har det hänt igen... Eller inte riktigt samma sak. Men nästan.

Jesper var ju här i torsdags. Vi var ute på tomten och lekte lite allmänt. Han har ju kommit till det stadiet nu där han älskar allt snuskens som har fler än fyra ben (Som vi andra hatar)... Så när vi stod på plattorna och sparkade lite boll så kom en ensam liten myra trippandes... Han trippade förbi, minding his own business, och störde oss inte alls. Men Jeppe fick syn på myran och bestämde sig för att han hade något otalt med honom. Så han sprang fram och trampade på den!

I mitt hjärta kände jag hur myrans ben krossades, och jag sa till Jesper att man INTE fick göra så!

Sen hände det mest tårdrypande jag varit med om. Och jag önskar jag inte hade sett det, för det satte sina spår.
När myran låg livlös på marken, och jag var i full färd med att lära Jeppe allt om etik och moral, så kommer en annan myra springandes, från ingenstans! Han trippar fram till den döda myran, lyfter upp honom och springer iväg. (Tänk er nu att jag har tårar i ögonen när jag skriver detta. Jag hatar småkryp över allt annat. Och just därför känner jag så mycket för dem. Tänk själva att finnas till i en värld där alla människor hatar en. Och de har inte ens gjort nånting. Allt de gjorde var att födas till en liten myra eller en fluga) :'(Titta så ledsen han ser ut! Det var säkert han som hämtade sin kompis!

Låt er nu inte luras av de alldeles otroligt vackra små ögonen. Där inuti bor en blodtörstig människa.Vi borde faktiskt lära oss av myrorna! Där har ni ett släkte som verkligen håller varandra om ryggen. Och lata är de inte heller! I hela sina små myrliv gör de inget annat än släpar och sliter. Och lyfter väl upp till 50 gånger sin egna vikt? Helt sjukt coolt ju.

Så jag tycker att det är dags för en ny era att formas! En era där människan RESPEKTERAR småkryp! Ni behöver inte nödvändigtvis gilla dem (det gör inte jag), men SLUTA slå ihjäl flugor i fönstrena, och SLUTA trampa på spindlar ni inte gillar (jag personligen är för feg för att trampa på en spindel. Men jag hatar när andra gör det).

Och må SATAN själv komma och hämta er om ni förstör en myrstack!

På återseende!

God morgon!

Uppe i svinaottan som ni märker!


Hade bestämt mig för att ta tåget (faktiskt), efter mycket velande. Menne.. sen sa pappa igår att Saaben och Skodan ska besiktigas och att han ville köra till Växjö och besikta dem på drop-in. Så då var jag snäll och erbjöd mig att ta en bil. Kände dock att det verkade rätt onödigt att först åka till Växjö med bilen. Sedan hem igen, och sedan vidare till Kalmar för att ta tåget. Så jag fortsätter med bilen från Växjö istället.

Gamla människor är ju dock lite jobbiga när det gäller tider! "Vi behöver inte åka så tidigt om du inte vill" sa pappa. Skönt, tänkte jag och ställde in syftet på 12-1 nån gång. Ja, eller hur? Inte tidigt i gamlas öron innebär inte innan klockan 6.. Han tyckte vi skulle åka vid åtta. Men vi kompromissade fram att vi skulle bege oss vid nio-tiden. Och ja, klockan är 09.09 och jag är inte halvfärdig! Haha. Får springa in i duschen och packa det sista nu då! (Kläderna hänger i krokar under hårfönen och torkas) haha!..

På återseende!

Vinnaren av ESC. Jag siar...

Hä, hä. Ja det här vart ju lite pinsamt. Skulle presentera vinnaren i min förutspådda ESC-topp. Menne.. jag minns inte vilka jag hade kvar sist ;) Hade jag tre eller två länder?.. Vänta lite så ska jag snoka reda på det först innan jag skriver nåt jag får äta upp.


Okej, det var alltså tre kvar! Hehe. Remember?

ENGLAND

SVERIGE

ESTLAND!Nu kommer det jävliga.. vilken av dess tre kommer att vinna? Jag har redan GARANTERAT er att någon av dessa tre eller Ungern kommer vinna. Där råder liksom inga tvivel. Men i toppen här är det jäävligt tveksamt, och jag kan inte ge ett riktigt svar förrens efter jag fått se semifinalerna och se hur de är live!

MEN. Det mest svårtippade bidraget är faktiskt vårt egna. Sveriges.
Sök på Eurovision 2011 på Youtube, och sortera efter antal visningar så ligger Sverige FÖRST. Vi har alltså flest visningar i hela ESC i år! Nästan 2,5 miljoner. Och den som ligger tvåa är väl inte ens upp i en mille?.. MEN, kruxet här är att siffrorna är till hälften av så kallade "hat-besök".. Ni vet, jag hatar America, och youtubar ofta amerikanska videos där jag får spotta ur mig både det ena och det andra i tryggheten bakom min datorskärm ;)Eller typ Rebecca Blacks - Friday. VÄRLDENS absolut sämsta låt! Den är så dålig så att ALLA har sett den, och därmed har den ett antal miljoner views 122 miljoner för att vara exakt! 122 millar som hatar den.. haha!  Har ni bott i en grotta eller under en sten de senaste månaderna så finns världens mest omtalade och sämsta låt här:
http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0
 Yesterday was thursday. Today is friday. Tomorrow is saturday and sunday comes afterwords. No shit? ;) hahaha

Så därför är det väldigt svårt att placera Sverige. Den KAN komma etta.. på många listor gör den faktiskt det. Men den kan också komma SIST! Sjuukt svårt är det!

Men jag rensar bort Sverige
och låter det stå mellan England och Estland. Det var ju en jäkla tur att jag inte skrev att jag tyckte Estlands bidrag SÖG. Jag var en millimeter ifrån att göra just det! Men jag ändrade mig och tog bort det jag skrivit, för jag hade en orolig känsla i magen om att jag faktiskt skulle kunna börja gilla den. Och... gissa vilken som är min ringsignal nu ? ;) Hehe..

Jaja, att döma av låtarna så föredrar jag nog ändå Englands, trots att jag har lyssnat sönder den totalt! MEN att döma av live-framträdandet så föredrar jag Estland.. så det här är vääldigt knepigt!

Estland eller England... Getter Jaani eller BlueRockefeller Street eller I Can. Ensam Tjej, eller Snygga killar.. Hmm..

Som det ser ut just NU i denna SEKUND så kommer jag skriva så här:Vinnaren av Eurovision Song Contest 2011 kommer att bli:
OBESERVERA!
Detta kan komma att ändras efter semi-finalerna. Bli inte förvånade om Ungern kommer in på ett räkskal och tar över hela skiten! (Hoppas). Men just nu tror jag Estland kommer bli lyckliga vinnare.


Återigen ska jag bara säga åt er att Lyssna på: Sverige, England, Ungern och Estland. För någon av dessa KOMMER att vinna ESC. Det lovar jag er. Jag vet bara inte vilken än! Såhär tight har det aldrig varit innan!

(Hihi. Ska bara erkänna att precis innan jag tryckte på "Publicera" detta inlägg. Så ändrade jag mig.. Nyss hade jag valt England.)

På återseende!