Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

The walking dead.

Hej!
 
Det var inte igår! Det var nog inte ens i förrgår eller förrförrgår. Men i vilket fall som helst så är jag tillbaka nu.  Dock har jag (av någon oförklarlig anledning), välling på hela skärmen och tangentbordet. Så det är lite sådär halvbra sikt på vad jag skriver. Så jag får väl be om ursäkt i förebyggande syfte, om jag gör mig mer svårförstådd än vanligt ;)
 
Jag har inte direkt något speciellt att dela med mig av. Jag är faktiskt inte så arg just idag (tro det eller ej). Något utamattad dock av sina förklarliga skäl. Men de ska vi diskutera en annan dag.
 
Slänger väl upp en liten bildbomb över dagar som passerat:
 
Varit i Orrefors i vanlig ordning. Pipput och jag glassade i solen medans grabbarna fixade ihop en studsmatta som brukades ganska ordentligt fram på småtimmarna :)
 
 
Hjälpte Bea och Dick med det sista i lägenheten. Nu har de ju flyttat ifrån mig :/ Inte så långt dock. Fortfarande gångavstånd :) Och det firades med lite vin på kvällen. (Kan informera er om att jag fortfarande har träningsvärk! Att flytta från tredje våningen (utan hiss), till tredje våningen (utan hiss), var en jäkligt dum idé! Haha.
 
 
 
Grillade i Boda hos päronen häromdagen. Och medan de smaskade i sig grisar, kor, getter, får och kameler. Så höll jag mig till en lite mindre levande kost.
 
 
 
 
Grillade champinjoner med ädelost. Fy för fasiken vad smask det var!
 
När jag kom hem så blev det ett bad för den lilla vita katten som inte var speciellt vit. Men nånstans under allt det bruna gödslet så dök det ändå upp något vitt. Dock vet jag inte om det var en katt eller en pungråtta som dök upp. Höhö!
 
    
 
Och idag har jag ännu en gång varit i Orrefors och hälsat på monsunvundarna. Fast Pipput vart lite småsjuk och hängig. Vilket inte gör mig nånting alls, då det är enda gångerna hon är gosig :) Min lille Hampus däremot var något bedrövad över att han inte fick följa med mig hem ikväll. Stackars pojk, han frågade en timme om han inte fick följa med mig hem. Han har fått smak på Kungshallslivet! Men jag lovade att komma imorgon och hälsa på istället. :)
 
För övrigt blir det inget Kungshallsliv för mig längre. Jag säger upp lägenheten i morgon!
 
Nahe, nu ska jag väl börja tänka på refrängen. Eller också ska jag leta upp ett rep och hänga mig i, då jag nyligen upptäckte att jag inte alls är ledig under Eurovision :( Jag som trodde att jag hade kollat upp det. Så nu har jag egentligen bara en fråga: Ska jag hänga mig innan jag åker till Frankrike? Eller ska jag vänta tills jag har kommit hem därifrån? Jag har faktiskt inte riktigt bestämt mig. Jag får väl sova på saken :)
 
På återseende!
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: