Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

Laddar ESC

Mors.
 
Sitter här i min ensamhet och kör ett "Coming on Eurovision 2013"-streak.
Fan, tänker ni nu. Är det redan dags igen? JAJJAMENSAN! Tre hela fantastiska månader av enbart Eurovision-snack.
 
Jag är ledsen att jag inte är en av de där coolingarna som kan bojkotta Mello och ESC. Men jag älskar det.
 
Några kandidater på min lista för eventuella ESC-vinnare får väl i nuläget bli: Norge, Danmark, Island, Irland, Serbien och...Sverige? ;) Nej, det blir väldigt svårt för oss att segra iår, då vi vann förra året. Man får liksom inga sympatiröster då ;)
 
Malta är ju helt fantastiska i år! I vanliga fall är de ganska beiga och slänger sina poppiga 22-åriga killar till höger och vänster. Men i år hade de ett helt fenomenalt startfält av bidrag. Chris Grech är FANTASTISK! Tyvärr valde de inte honom. De skickade en söt liten kille som ser lite smått retarded ut och sjunger om morgondagen. Han är hur söt som helst. Men jag vet inte.. jag ville ha Chris!
 
 
 
Lyssna på den här och säg mig att den inte är fantastisk? :/ Sjukt ju.
 
 
Hur det ska gå för Robin kan vi bara spekulera i. Jag tycker han är kanon, och låten också. Dock är jag hemskt uppriven över att han vann. Yohio fick ju faktiskt svenskarnas röster.. och sist jag kollade så vart det ju Svenskarna själva som skulle välja vilket bidrag vi ville sända.. Men vad vet jag? Jag är bara manisk till en högre grad. Dock kan jag säga er att "You" är en låt som växer mer och mer för varje gång man hör den. I början tyckte jag den var lite  diffus faktiskt. Nu älskar jag den. Problemet med ESC är att det inte finns tid till att låta en låt "växa". Det är nu eller aldrig. Men skitsamma. Jag kommer nog ändå hålla på Malta, bara för sakens skull :)
 
 
Tyskland skickar CASCADA i år! Jag älskar Cascada! Men vet ni vad? Låten är dåååålig.
 
Och som om inte det vore nog. Vet ni vad England skickar? BONNIE TYYYYYLER! Ni vet Total eclipse of the heart - Bonnie Tyler! Men tyvärr är det också en relativt platt låt.
 
 
Nahe, det var allt för nu. Nu ska Chris och jag fortsätta jobba på vår duett, innan jag får besök av världens bästa Jesper (Be mig upprepa det där när jag är klar med honom) :)
 
På återseende!
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: