Vet allt om allt.

Att fela är mänskligt, förlåta gudomligt.

Bilder från dagar som gått.

Svamp till hjärna har jag idag. Är såå trött.. För lite sömn, och för mycket bekymmer tror jag minsann. Jaja.. Det får bli en liten bildbomb då från dagarna som gått, eftersom jag inte orkade skriva så mycket :)Mulle var i rejäl fight med grannkatten. Tycker ni han ser tufsig ut så skulle ni se det andra lilla katt-aset. Om han inte slutar springa här och slåss snart så skickar jag till honom.


Gårdagens cykelfärd. Mamma och Kim fick ju köra ikapp mig med vätska för att jag inte skulle smälta ihop till en morf.Min personliga sju-mila-färd.Men efter dryga timmen var färden avslutad..

Och jag möts av världens finaste Hampus:
Jag hade även turen att komma precis när maten skulle serveras. Kyckling, sallad och alldeles för mycket chilisås.


Gott!

Efter det åkte jag till Flygsfors och brände skiva och lekte lite med världens finaste Jesper


När jag tog fram kamera så sa han: "Kamera!" och Blinkade med ena ögat och smackade med tungan mot kameran. Har ingen aning vart han lärt sig det ifrån :) Men dö-söt var han.


Sen åkte jag tillbaka till Orrefors där numera världens tröttaste lilla Hampus kämpade mot sömnen:Idag har jag ju jobbat igen. Mycket att göra, men vi hann i alla fall färdigt! Tur det. Mamma är ju ledig imon för hon, pappa och mostrar och morbröder ska iväg till GBG över helgen.
Åkte till Orrefors igen efter jobbet, eftersom att klantarsel-Märtha naturligtvis glömde skivan där igår. Hej Alzheimers..
Elin hade fått hem ett förstorat foto nu som Roozen hade tagit. Jättefint blev det.


Jaha. Nehe. Nu ska slänga iväg ett sms till Hanna så hon kommer hit på en kaffe. Annars stensomnar jag här och nu.

På återseende!